Rijnstate Ziekenhuis

Rijnstate is het ziekenhuis in de regio Arnhem, Rheden en De Liemers. Wij bieden uitstekende ziekenhuiszorg van topklinische kwaliteit. Dit doen we op vier locaties: Arnhem, Zevenaar, Velp en Arnhem-Zuid.
In onze dienstverlening staat de patiënt centraal.
Onze zorg en deskundigheid verbeteren we continu. We doen veel onderzoek naar de oorzaken van ziekten en naar betere behandelingen. Daarnaast werken we intensief samen met de patiënt en met andere zorgverleners, binnen en buiten het ziekenhuis, om onze zorg te verbeteren.

Rijnstate behoort tot de top van de topklinische opleidingsziekenhuizen in Nederland. Wij hebben de ambitie om verder te groeien en hechten daarom veel waarde aan persoonlijke ontplooiing en ontwikkeling.

De afdeling orthopedie van het Rijnstate Ziekenhuis verzorgt de opleiding tot orthopedisch chirurg in samenwerking met de afdeling orthopedie van het Radboudumc in Nijmegen en van de Sint Maartenskliniek in Nijmegen. Het Rijnstate Ziekenhuis vormt samen met deze ziekenhuizen de Regionale OpleidingsGroep Orthopedie Oost (ROGOO). Meer informatie over het Rijnstate ziekenhuis vindt u via onderstaande link.

Website Rijnstate